Gymvereniging SGV Wijster

Sport Geeft Vreugde!


Aanbod SGV


Gym

Gymlessen jeugd

Iedere week op de donderdag geven wij gymlessen aan onze leden vanaf groep 1 van de basisschool. Voor iedereen die van sport, spel en bewegen houdt! In de lessen leer je stapsgewijs bewegen op de lange mat, de balk, de trampoline, de brug of de kast. Maar ook bieden we lessen in spelvorm aan. Als je talent hebt kun je worden uitgenodigd voor de selectie op vrijdag, waar je je verder ontwikkelt in het turnen. Door een samenwerking met de gymvereniging uit Westerbork is het voor onze leden ook mogelijk om deel te nemen aan officiële regionale wedstrijden. Ieder jaar organiseren we in de herfst een uitvoering. Alle leden laten dan op spectaculaire wijze zien wat ze kunnen.

Bootcamp

Lestijden

De gymlessen vinden op donderdag plaats in de sporthal op Sportpark De Meer in Wijster.

De lestijden zijn als volgt:

GroepTijdDoor
Groep 3+ en 1 15.00-15.45 Jiska Abbing
Groep 2 en 3 15.45-16.30 Jiska Abbing
Groep 4 16.30-17.15 Jiska Abbing
Groep 7, 8 en 12+ 18.00-19.00 Mirjam van Zon
Total Body Workout 19.30.00-20.30 Lisanne Both-Vossebelt
Selectieleden vrijdag 16.00 – 18.00 Mirjam van Zon
Gym Gym

Workshops

Gedurende het jaar bieden we verschillende workshops aan. Houd voor het actuele aanbod en startdata onze website en facebookpagina in de gaten.

Freerunning

Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels. Freerunning is vrijheid, klimmen, springen en salto’s maken. Het is een sport voor iedereen!

Voor: groep 5 t/m 8 en ouder | Wanneer: houd de website en Facebook in de gaten | Waar: sporthal De Meer | Kosten: € 30 voor 10 lessen

 

freerunning